BESTSELLER ITALIASTA: Veljeni, supersankari

21,90  sis. alv.

Giacomo Mazzariol: Veljeni, supersankari
Impromptu Kustannus 2018
Alkuperäisteos: Mio fratello rincorre i dinosauri (Einaudi 2016)
Suomennos: Osmo Korhonen
Kansi: Kai Rentola
Sidottu (kovakantinen), 200 sivua

Osasto:

Kuvaus

Giacomo Mazzariol: Veljeni, supersankari

Jos sanon lyhyesti, tämä kirja kertoo Giovannista:
Giovannilla on leveä hymy, leveämpi kuin hänen suuret silmälasinsa. Giovanni saattaa pihistää laitapuolen kulkijalta lakin ja pötkiä sitten pakosalle. Giovanni rakastaa yli kaiken dinosauruksia. Palatessaan tyttökaverinsa kanssa elokuvista Giovanni saattaa ilmoittaa: – Olen mennyt naimisiin.
Torilla Giovanni alkaa tanssia katusoittajan tahtiin, ja ohikulkijat liittyvät yksi toisensa jälkeen mukaan. Giovanni pistää pystyyn toritanssit!
Giovannin aikakäsitys on yhtä kuin kaksikymmentä minuuttia, ei koskaan sen enempää: jos isä jää lomalle kuukaudeksi, Giovannin mielestä isä on lomalla kaksikymmentä minuuttia.
Mutta. Giovanni osaa myös ärsyttää ja uuvuttaa.
Giovanni on minun pikkuveljeni. Tämä kirja kertoo myös minusta. Minä olen kahdeksantoista. Nimeni on Giacomo.

Giacomo Mazzariol (s. 1997) julkaisi vuonna 2015 verkossa videon, jonka hän oli tehnyt yhdessä pikkuveljensä kanssa. Videon päähenkilö on pikkuveli Giovanni, jolla on Downin syndrooma.
Video sai heti paljon huomiota ja myönteisiä kommentteja niin veljesten kotimaassa Italiassa kuin muuallakin. Videon YouTube-suosion kannustamana Giacomo päätti kertoa veljesten yhteisen tarinan, ja Mio fratello rincorre i dinosauri ilmestyi vuonna 2016. Kirja on käännetty jo useille kielille, nyt myös suomeksi. Kirjasta on Italiassa tehty myös kokoillan elokuva, joka sai ensi-iltansa syyskuussa 2019.

Veljeni, supersankari on koskettava ja inhimillinen, tosielämään perustuva kertomus pikkuveljestä ja siitä, miten isoveli kokee uuden ja erilaisen perheenjäsenen ja miten hän veljen kasvaessa oppii elämästä ja itsestään paljon uutta. Kirjan aihepiiri – ihmisten erilaisuus, suvaitsevaisuus, toisen huomioon ottaminen sekä kasvu ja oppiminen – on aina ajankohtainen ja tärkeä, tämän päivän maailmassa ehkä erityisesti. Tarina on liikuttava, mutta myös hauska ja ajatuksia herättävä.

Sidosasu: sidottu (kovakantinen)

ISBN 978-952-69071-3-0 (sid.)
ISBN 978-952-69071-4-7 (EPUB)
ISBN 978-952-69071-6-1 (PDF)
ISBN 978-952-69071-5-4 (mp3)

Lisätiedot

Paino 0.420 kg
Mitat 24.0 × 14.0 × 1.8 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BESTSELLER ITALIASTA: Veljeni, supersankari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *