IMPROMPTUN VERKKOKIRJAKAUPPA

UUTUUS
Virve Sammalkorven uusin, kahdeksas romaani TEHTÄVÄ ilmestyi lokakuussa Impromptun kustantamana. Kun tilaat sen tätä kautta, saat sen kotimaahan maksuttomana postilähetyksenä hintaan 23,90 €. 

Tilaa kirja lähettämällä viesti sähköpostiin info@impromptu.fi. Kirjoita viestiin, minkä kirjan (tai mitkä kirjat) haluat tilata. Lisää yhteystietosi: nimi, postiosoite ja puhelinnumero. Saat kirjan/kirjat postitse, kotimaahan ilman postikuluja! Lasku tulee tilauksen varmistavan vastaussähköpostin liitteenä.

Impromptun kirjoja saa edullisimmin näiden sivujen kautta, suoraan kustantajalta. Tutustu kirjoihimme tarkemmin: Kirjaesittelyt

IMPROMPTUN KIRJOJEN HINNASTO 
Hinnoissa mukana alv 10% ja postituskulut kotimaahan

PAINETUT KIRJAT

Virve Sammalkorpi: Tehtävä 23,90

Claudio Magris: Toinen meri 21,90

Luigi Pirandello: Vino nenä 15,00 

Giovanni Verga: Cavalleria rusticana ja muita sisilialaisnovelleja 15,00

Giacomo Mazzariol: Veljeni, supersankari 15,00

***

Paolo Cognetti: Sofia pukeutuu aina mustaan 20,00 (kustantaja: Artemisia Edizioni)

Kirjojamme saa myös muista verkkokaupoista, vaihtelevin hinnoin ja toimituskuluin. Impromptun kirjoja on myynnissä myös Akateemisen kirjakaupan ja Suomalaisen kirjakaupan myymälöissä (ainakin tilaustuotteena) sekä Rosebudin myymälöissä ja Nide-kirjakaupassa.

 

E-KIRJAT

Jos kirjan haluaa ostaa e-kirjana, kannattaa käyttää BoD:n kirjakauppaa. Ostolinkit löytyvät täältä. Klikkaa haluamasi kirjan kohdalla ”Katso lisää”.

Impromptun e-kirjat löytyvät myös Nextory-palvelusta kuukausimaksulla (uusi käyttäjä saa ilmaisen kokeilujakson 14 päiväksi).

 

ÄÄNIKIRJA

Veljeni, supersankari on saatavissa myös äänikirjana (lukijana Kalle Chydenius) Nextory-palvelusta kuukausimaksulla (ilmainen kokeilujakso 14 päivää).